Loading

ممکن است خیلی از شما دوستان یاسان وب قصد شروع یادگیری گرافیک را داشته باشید اما ندانید که از کجا شروع کنید و چگونه مهارت های خود را گسترش بدهید. قدم های اولیه شروع یادگیری هر مهارتی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و اگر قدم های اولیه را اشتباه بردارید ممکن است کل مسیر را اشتباه بروید و در نهایت از حوزه خود سرد شوید و از ادامه دادن سر باز بزنید.
ممکن است برایتان سوال باشد که گرافیک را از کجا شروع کنم؟! راه های اصولی یادگیری کدام اند؟! آیا به سیستم های بسیار قوی نیاز داریم؟!
در ادامه با ما همراه باشید تا با معرفی و بررسی قدم های اولیه شروع یادگیری گرافیک شما را در این مسیر لذت بخش همراهی کنیم .

آموزش نرم افزاری یا حوزه ای :

سوالی که خیلی از افرادی که تازه می خواهند یادگیری گرافیک را شروع کنند دارند این است که باید یک نرم افزار را انتخاب کنیم و آموزش کار با آن را ببینیم و یا یک مهارت را انتخاب کنیم و با توجه به آن آموزش ببینیم؟!
در جواب باید گفت که هر دو روش وجود دارد و می توانید اگر به طراحی لوگو علاقه دارید نرم افزار الیستیتور را انتخاب کنید و با فراگیری کار با این نرم افزار می توانید در طراحی لوگو نیز مهارت کسب کنید و یا می توانید با توجه به آموزش هایی که در مورد طراحی لوگو می بینید در نهایت یک نرم افزار را به علاقه و راحتی خودتان انتخاب کنید.

اما اگر به دنبال بهترین و اصولی ترین راه هستید باید بگویم که لازم است ابتدا هدف و حوزه کاری خود را در گرافیک مشخص کنید. اگر می خواهید در تمامی حوزه های گرافیک که پر درامد هستند مهارت داشته باشید می توانید با دنبال کردن اموزش های جامع و کامل همه مهارت ها و نرم افزارها را فرا بگیرید اما اگر تنها می خواهید در یک حوزه فعالیت کنید بهتر است ابتدا بهترین و کاربردی ترین نرم افزار آن حوزه را پیدا کنید چون نرم افزاری که انتخاب می کنید مثل محل کسب و کار شما می باشد و لازم است امکانات کافی را داشته باشد.
پس از انتخاب نرم افزار کاربردی آموزش مهارت خود را روی آن نرم افزار فرا بگیرید. پس از یادگیری کامل و انجام تمرینات کافی می توانید در حوزه خود شروع به فعالیت و کسب درامد کنید.
به یاد داشته باشید اگر از یک نرم افزار برای یادگیری استفاده می کنید شما محدود به آن نرم افزار نخواهید شد و می توانید برای تکمیل کردن کار خود از دیگر نرم افزارها نیز بهره ببرید اما یک نرم افزار اصلی تبدیل به دفتر کاری شما می شود که در انتخاب آن باید دقت زیادی داشته باشید.

آیا برای کار طراحی گرافیک به یک سیستم قوی نیاز دارید ؟!

مشکلی که خیلی از علاقه مندان گرافیک دارند این است که چون سیستم قوی ندارند شروع به فعالیت و یادگیری نمی کنند اما خبر خوب این است که در ابتدای کار لازم نیست حتما سیستمی قوی داشته باشید و از نرم افزارها در آخرین نسخه استفاده کنید بلکه می توانید هر نسخه در میان نسخه های قدیمی نرم افزار را نصب و استفاده کنید چون این نرم افزارها زود به زود آپدیت می شوند و یک یا دو قابلیت کوچک به آنها افزوده می شود که اگر آنها هم نباشند می توانید یادگیری را شروع کنید و مهارت کسب کنید.
پس با هر نوع سیستمی که دارید یکی از نسخه های نرم افزارها که با سیستم شما سازگاری دارد شروع کنید و مهارت های کافی را به دست بیاورید.

نرم افزارهای ادیت و تدوین ویدیو به سیستم قوی تری نسبت به نرم افزارهای ادیت عکس نیاز دارید اما با یک سیستم معمولی و نسخه ای سازگار با آن می توانید با سرعتی کمی پایین تر و حوصله بیشتر شروع کنید و مهارت کسب کنید و زمان را از دست ندهید.

آیا برای پروژه گرفتن به نمونه کار نیاز داریم ؟!

یکی از سوالات دیگری که خیلی از افراد پس از یادگیری دارند این است که برای شروع پروژه گرفتن به نمونه کار نیاز داریم یا خیر ؟!
در جواب باید گفت که فرقی نمی کند که شما شخصی تازه کار باشید یا حرفه ای در هر صورت برای گرفتن یک پروژه جدید و متقاعد کردن کارفرما به نمونه کار نیاز خواهید داشت تا خیال کار فرما را راحت کنید که شما مهارت های کافی برای در دست گرفتن پروژه ی او را دارید.
اما سوال دیگری که ممکن است ذهن شما را به خود مشغول کند این است که در ابتدای کار نمونه کار از کجا بیاورم ؟!
لازم نیست شما حتما از کارفرما های دیگر پروژه گرفته باشید و پروژه آنها عنوان نمونه کار معرفی کنید بلکه شما می توانید پروژه هایی را خودتان با خلاقیت خودتان طراحی کنید و به عنوان نمونه کار ذخیره داشته باشید و زمانی که می خواهید با کارفرما قرارداد ببندید نمونه کار های خود را به آنها نشان دهید تا از صحت کار شما اطمینان داشته باشند .

 

Leave a Comment

مهاباد-خیابان جمهوری - جنب بانک اقتصاد نوین - طبقه فوقانی داروخانه دکتر خاتمی

۰۹۱۴-۹۴۴-۱۸۹۲

info@yasanweb.com

logo-samandehi
تمام حقوق این سایت برای گروه یاسان وب محفوظ است