Loading

صفحه 404
اخطار 404 یکی از رایج ترین مشکلات سایت است که اغلب افراد با آن مواجه می شوند. اخطار 404 از اهمیت ویژه ای برای سئو کار و مالک سایت برخوردار است چون مخاطب در صورتی که این صفحه را با این اخطار ببیند صفحه را می بندد و به سراغ سایت دیگری می رود اما اگر سئو کار یا مالک سایت باشید می دانید که مواجه شدن مداوم مخاطبان با این اخظار به نفع سایت نیست و باید این مشکل رفع شود.
در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا شما را بیشتر با اخطار یا صفحه 404 و اهمیت آن برای سئو آشنا کنیم پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید .

اخطار 404 چیست ؟

زمانی که شخصی برای دستیابی به صفحه که در سایت وجود ندارد با این اخطار مواجه می شود. در واقع از سرور سایت نتواند آدرس یا url  درخواستی را پیدا کند اخطار 404 برای مخاطب نمایش داده می شود. این اخطار می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که می توان به ثبت بک لینک با آدرس اشتباه ، تغییر آدرس ، اشتباه تایپی هنگام وارد کردن آدرس سایت و همچنین درج آدرس اشتباه توسط مخاطب و عوامل دیگر اشاره کرد که باعث نمایش دادن این صفحه می شود.

اخطار 404

اهمیت صفحه 404 برای سئو

گوگل اعلائم کرده که صفحه 404 هیچ تاثیری در رتبه سایت ندارد اما به طور غیر مستقیم می تواند روی سئو سایت تاتیر بگذارد. شاید این سوال برایتان پیش بیاید که به دلایلی این اخطار می تواند بر روی سئو سایت تاثیر منفی بگذارد ما در ادامه این دلایل را بیان کرده ایم و به آنها پرداختیم :
هنگامی که نتیجه سرچ یک لینک منجر به اخطار 404 می شود ربات های گوگل تشخیص خواهند داد که این صفحه وجود ندارد و آن ایندکس نمی کنند و آن را از ایندکس خارج خواهد کرد. با خارج شدن صفحه از ایندکس تمام لینک ها و بک لینک آن صفحه بی ارزش خواهند شد و هیچ ارزشی نخواهند داشت.
هیچ وقت نباید صفحات همچون نماینده فروش محصولات و خدمات سایت پاک شوند یا اینکه اخطار 404 بدهند چون در غیر اینصورت می تواند منجر به کاهش پیچ رنک و دامین آتوریتی شود و در نهایت رتبه سایت با اُفت مواجه خواهد شد. در صورتی که مجبور به حذف و پاک کردن این صفحه شوید سریع آن را جایگزین صفحات با ارزش دیگری کنید.
زمانی که مخاطب با اخطار 404 مواجه شود می تواند تجربه کاربری بدی اتفاق بیافتد و این می تواند برای سایت و سئو ضرر داشته باشد .
درصورتی که لینک های صفحات یک سایت به سمت اخطار های 404 بروند در واقع می گوییم که لینک ها شکسته شده اند. این لینک های شکسته شده نه تنها تجربه کاربری ضعیف را ارائه خواهند داد بلکه ممکن است که یکپارچگی خود را از دست بدهد و یا اینکه این پکپارچگی به خطر بیافتد و همچنین باعث به وجود آمدن اختلال کار خزنده های گوگل شوند که این می تواند برای سئو خیلی مضرر باشد.

ریدایرکت کردن صفحه 404 به صفحه اصلی کار اشتباهی است یا خیر ؟

بسیاری از وبمستران این صفحه را به صفحه اصلی ریداریک می کنند ولی این را نمی دانند که گوگل این کار را منع کرده است چون احتمال دارد که ربات های گوگل فکر کنند که شما می خواهید ترافیک سایت خود را به صورت غیر طبیعی و غیر قانونی زیاد کنید. همچنین شما با ریداریک کردن صفحه 404 به صفحه اصلی منجر به این می شود که کاربر تجربه بدی از صفحه اصلی یا هوم پیچ داشته باشد چون شما با انجام این عمل منجر به گمراهی مخاطب می شوید. در ادامه ما به روش های رفع خطای 404 خواهیم پرداخت که شما می توانید به وسیله آن این خطا ها رفع کنید.

خطای 404 و عوامل آن

روش هایی برای رفع خطای 404

ایجاد صفحه 404 سفارشی

بهترین روش  برای رفع این خطا ایجاد صفحه 404 سفارشی می باشد شما می توانید درصورت مواجه شدن کاربران با صفحه 404 این صفحه را به صفحه مرتبط منتقل کنید. شما هر چه ایده و طرح گرافیکی جذاب تری برای ایجاد صفحه 404 سفاری داشته باشد می توانید در بهبود سئو و همچنین خروج کاربران از سایت جلوگیری کنید.

بازیابی صفحه

در صورتی که اگر آن صفحه ای که حذف و پاک کرده اید هنوز متقاضی زیادی دارد و صفحه مناسبی برای ریدایرکت ندارید توصیه می شود که صفحه مرتبط یا صفحه اصلی بازیابی شود.

اصلاح لینک

باید صفحات داخلی خود را مورد بررسی قرار دهید در صورتی که دیدید لینک های شکسته دارید که باعث به وجود آمدن اخطار 404 شده است باید سریع اقدام به ویرایش و درست کردن آن کنید.

ریدایرکت 301 صفحات 404

ساده ترین روش برای رفع این خطا ریدایرکت کردن مخاطب و ربات های گوگل به صفحات مرتبط می باشد . همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم شما نباید صفحات 404 را به هوم پیچ ریدایرکت کنید بلکه باید آنها را به صفحات مرتبط هدایت کنید.

Leave a Comment

مهاباد-خیابان جمهوری - جنب بانک اقتصاد نوین - طبقه فوقانی داروخانه دکتر خاتمی

۰۹۱۴-۹۴۴-۱۸۹۲

info@yasanweb.com

logo-samandehi
تمام حقوق این سایت برای گروه یاسان وب محفوظ است