Loading

اگر به دنبال ایجاد ترافیک بیشتر برای سایت خود هستید، بهبود سئوی (SEO) وب سایت وردپرس یا وبلاگ تان حیاتی و مهم است.
اگرچه وردپرس تا آنجا که سیستم عامل CMS کار می کند ، عمدتا متناسب و سازگار با سئو (SEO) است اما هنوز اقدامات زیادی وجود دارد. تا بتواند برای بهبود هر چه بیشتر آن انجام شود.
از بهترین شیوه ها تا افزونه های وردپرس، نزدیک به 7 روش مناسب را برای بهبود سئوی (SEO) وب سایت تان در زیر توضیح خواهیم داد بنابراین سایت شما افت ترافیک پیدا نخواهد کرد.

مطمئن شوید که سایت وردپرس تان قابل مشاهده است   

قبل از اینکه برای بهبود سئوی (SEO) وردپرس تان کاری انجام دهید، باید مطمئن شوید که سایت یا وبلاگ تان بر روی اینترنت قابل مشاهده است، اگر قابل مشاهده نبود، هیچ کاری نمی توانید برای بهبود سئوی سایت انجام دهید و درنتیجه به طور واقعی تاثیر خود را خواهد گذاشت.
  • وارد وردپرس شوید
  • منوی جهت یابی navigation را باز کنید و تنظیمات را انتخاب کنید
  • قسمت خواندن Reading را انتخاب کنید و موتور جستجو را در حالت قابلیت مشاهده قرار دهید
  • مطمئن شوید که چک باکس روبروی Discourage search engines from indexing this site قفل شده باشد.

نقشه سایت XML وردپرس

نقشه سایت XML ضرورتا نقشه وبسایت یا وبلاگ شما به حساب می آید. این نقشه سایت تمام صفحات وب سایت شما را تشکیل می دهد و به موتور جستجو مثل گوگل اجازه می دهد تا هر صفحه ای جداگانه در وب سایت شما را پیدا کند. این بدان معنی است که موتورهای جستجو این توانایی را دارند تا سایت شما را رتبه بندی و نتایج بهتر و صحیح تری را فراهم کنند، فرصت بهبود وب سایت شما پیدا خواهد شد و از طریق نتایج موتور جستجو نشان داده خواهد شد.
اگر مطمئن نیستید چگونه از نقشه سایت XML استفاده کنید، می توانید به آسانی افزونه ای مثل Yoast SEO را نصب کنید که به صورت خودکار تمام کارهای شما را انجام خواهد داد. و به راحتی به نقشه سایت تان جهت می دهد تا آن را در عمل نشان دهند:  www.example.com/sitemap_index.html- البته فقط یادتان باشد که example.com را با اسم دامنه خود جایگزین کنید.

افزونه Yoast SEO

حالا به شما پیشنهاد نمی کنیم تا به راحتی از یک افزونه برای بهبود سئوی (SEO) وردپرس خود استفاده کنید اما یک افزونه قطعا می تواند کمک خوبی باشد. Yoast SEO یکی از افزونه های پیشنهادی وردپرس برای سئو (SEO) است و ما این امکان را داریم که بفهمیم چرا باید اولین افزونه پیشنهادی باشد. جدا از اینکه Yoast ویژگی های مفیدی برای بهبود سئو (SEO) دارد، ابزار بزرگی نیز برای کمک به مهارت های نوشتن محتوای سایت تان است.
زمانی که وب سایت تان را بهبود می بخشید، باید اطمینان حاصل کنید محتوایی که نوشته اید متناسب و سازگار با سئو باشد و در اینجا هست که افزونه Yoast وارد عمل می شود. برای هر صفحه یا وبلاگی که می سازید، افزونه Yoast به شما اجازه می دهد تا عنوان، توضیح و کلیدواژه ها را اضافه کنید. افزونه Yoast محتوای شما را ارزیابی می کند و پیشنهاد می دهد که کجا و چگونه می توانید نوشتار خود را بهبود ببخشید تا به موتورهای جستجو تضمین دهید که محتوای شما متناسب و سازگار با سئو هست.

تصاویر خود را بهینه سازی کنید

بهینه سازی تصاویر وردپرس بسیار مهم است اما چرا؟ زیرا افزایش سرعت صفحه می تواند به بهبود سئوی سایت تان کمک کند! شما می توانید سرعت صفحه وب سایت یا وبلاگ تان را با  Google Page Speed Insights ارزیابی کنید و به راحتی وارد URL سایت تان شود.
یکی از رایج ترین مسائلی که اتفاق می افتد و باعث می شود تا سرعت صفحه وب سایت کم شود، نبود بهینه سازی تصویر است. خواه منبع تصویرتان دوربین، گوشی موبایل یا دانلود از اینترنت باشد، تصاویر نیاز به بهینه سازی دارند تا تضمین کنند که سرعت سایت شما را با کندی مواجه نمی کنند. تصور کنید آپلود 5 تصویر حدود 50 مگابایت برای هر عکس حجم دارد، مقدار 250 مگابایت فضا را تنها این عکس ها اشغال می کنند و 250 مگابایت داده برای لود شدن هنگام فرود روی وب سایت تان لازم است. حالا، اگر ما اندازه آن عکس ها را کاهش بدهیم اما کیفیت را به همان صورت با استفاده از متراکم کننده تصویر همچون  TinyJPG حفظ کنیم، می توانید صرفا مقدار کیلوبایت داده را داشته باشید و این منجر به بهبود سرعت صفحه می شود.
حالا، احتمالا تعجب کنید که چگونه سرعت سایت شما می تواند بر روی سئوی (SEO) وب سایت تان تاثیر بگذارد. موتورهای جستجویی همچون گوگل سئوی سایت شما را براساس تعدادی عوامل رتبه بندی و ارزیابی می کنند که یکی از این عوامل سرعت صفحه وب سایت شما هست. اگر بتوانید از ابزاری ساده و رایگان برای متراکم کردن تصاویر وب سایت تان استفاده کنید، در نتیجه می توانید آن را روی فضای دیسک ذخیره نمایید و سرعت صفحه سایت را افزایش دهید و در نتیجه سئوی سایت وردپرس را بهبود ببخشید.

از یک گواهینامه SSL استفاده کنید

لایه سوکت های امن (Secure Sockets Layer (SSL)) یک روش رمزگذاری است که می توانید بر روی وب سایت خود استفاده کنید. شما می توانید با نگاه به URL یک سایت تشخیص دهید که آیا این وب سایت از گواهینامه SSL استفاده می کند یا نه. برای مثال http://www.example.com از SSL استفاده نمی کند در حالی که https://www.example.com از SSL بهره می برد. بنابراین، اگر شما HTTPS را مشاهده کردید، می دانید وب سایتی که از آن بازدید نمودید امن است.
داشتن یک وب سایت امن نه تنها خوب به نظر می رسد و به کاربران شما تضمین دوباره می دهد بلکه جزو عامل رتبه بندی گوگل نیز به حساب می آید که سئوی (SEO) شما را بهبود می بخشد. شما می توانید گواهینامه SSL را از بخش ثالث یا از شرکت هاستینگ خودتان خریداری کنید، اگرچه، بسیاری از شرکت های هاستینگ مثل SiteGround  در حال حاضر گواهینامه های Let’s Encrypt SSL رایگاه عرضه می کنند.
اگر یک سایت تجارت الکترونیک وردپرسی راه اندازی کردید، باید قطعا در نظر بگیرید که SSL را به دست بیاورید و آن را نصب کنید. اگر این کار را انجام ندهید، نه تنها توسط گوگل جریمه خواهید شد بلکه کاربران شما هم می توانند به راحتی اعتماد نسبت به شما را از دست بدهند و هیچ محصول و خدمتی را از وب سایت شما خریداری نکنند.

از شبکه تحویل محتوا CDN برای افزایش سرعت سایت وردپرسی خود استفاده کنید

شبکه تحویل محتوا CDN محتوای ثابت را بر روی وب سایت تان مثل تصاویر و جاوا اسکریپت قرار می دهد و داده را به منظور افزایش سرعت بارگذاری وب سایت تان ذخیره و پنهان می کند. استفاده از سرورهایی همچون  CloudFlare که به موقعیت مکانی کاربران شما نزدیک هست می تواند وب سایت شما را بارگذاری کند و محتوای ثابت سریعا زمان پاسخگویی پایین تر و تجربه بهتر کاربر را فراهم می نماید. 
حتی اگر وب سایت وردپرسی شما دارای داده، تصویر یا محتوای سنگین نیست، یک CDN می تواند ابزار قدرتمندی برای دسترسی در آینده باشد. در سال 2006، آمازون گزارش داد که وب سایت آنها هر 100 میلی ثانیه سرعت آن در حال افزایش است و درآمد شرکت را یک درصد افزایش نشان می داد.
نرم افزار نظارتی وب سایت همچون Pingdom می تواند ارزیابی کند که چقدر وب سایت شما برای بارگذاری، آمار بازدیدکننده ها، گزارش عملکردی و زمان فعالیت سرعت مناسبی دارد. اگر دنبال بهبود سئوی وردپرس تان هستید، باید تضمین دهید که وب سایت شما سریعا بارگذاری می شود و به راحتی برای هر کسی در دنیا قابل دسترسی است. شبکه تحویل محتوا CDN می تواند تا 60 درصد پهنای باند را ذخیره کند و درخواست های سرور شما را تا 50 درصد کاهش دهد.

از یک تم وردپرس مناسب استفاده کنید

جلوگیری از مسائل قبل از اینکه تبدیل به مشکل شوند می تواند تضمین مهمی برای سئوی وردپرس باشد که دنبال آن مشکل نگردد. انتخاب تم مناسب وردپرس از offset به شدت حائز اهمیت است. هیچ چیزی بدتر از یک وب سایت به ظاهر زیبا نیست که به طور وحشتناکی کار می کند.
زمانی که برای ورود به دنیای تم های وردپرس اولین قدم را بر می دارید، تعجب خواهید کرد که تم های زیادی برای انتخاب وجود دارد. اگرچه، در مورد این تم ها فقط شکل و شمایل آنها مهم نیست بلکه عملکرد و ویژگی نیز حائز اهمیت است. انتخاب یک تم وردپرسی که بسته کاملی از ویژگی ها و ابزارها را در خود دارد بسیار وسوسه کننده هست اما بهتر است به این فکر کنید که آیا واقعا به آنها نیاز دارید. اگر به آنها نیاز ندارید، می توانید زمان بارگذاری وب سایت را چند ثانیه ای کاهش دهید و سئوی خود را بهبود ببخشید.
چندین تم وردپرسی سازگار وجود دارد که می توانید آنها را به صورت رایگان به دست بیاورید. این بدان معنی است که سازگار با گوشی موبایل هستند بنابراین مجبور نیستید بهینه سازی وب سایت تان را برای چندین دستگاه انجام دهید. اگر وب سایت شما سازگار با دستگاه های مختلف نباشد بسیاری از موتورهای جستجو مثل گوگل سئوی شما را پایین خواهد آورد. با توجه به اینکه بسیاری از کاربران اینترنتی از وب گسترده جهانی world wide web بر روی دستگاه گوشی یا هوشمند برای جستجو استفاده می کنند، بسیار حائز اهمیت است که در این میدان بازی باقی بمانید.

پایگاه داده خود را مرتب کنید

این مورد ممکن است به عنوان عاملی عجیب در بهبود سئوی وردپرس تان باشد اما اطمینان دهید که  پایگاه داده وردپرسی تان مرتب هست و پاک کردن منظم آنها بسیار حائز اهمیت است. هر بار که یک پیش نویس draft را ذخیره می کنید، ویرایش های پست را انجام دهید یا افزونه هایی را نصب یا غیرفعال کنید در نتیجه پایگاه داده وب سایت شما این اطلاعات را گزارش می دهد و آن را ذخیره می نماید.
 در طول روزها، ماه ها و سال ها، ذخیره سازی این داده ها می تواند در اندازه های مختلف ذخیره شود و باعث شود تا پایگاه داده تان کاملا در هم برهم و آشفته گردد. این مسئله نه تنها سرعت صفحه وب سایت و زمان بارگذاری را تحت تاثیر قرار می دهد بلکه برای موتورهای جستجو هم سخت خواهد بود تا اطلاعاتی را که آنها به دنبال آن هستند را پیدا کنند.
افزونه هایی مثل WP Optimize می تواند هر نوع داده غیر ضروری یا ناخواسته را در پایگاه داده تان حذف کند و می توانند روی پایگاه خودکار و معمولی اجرا شوند. می توانید از پایگاه داده تان بخواهید تا اندازه ها را از 5 مگابایت به 3 مگابایت برساند و این زمان بارگذاری و زمانی که برای یک جستجوگر کاربر لازم است تا فایل ها را از پایگاه داده وب سایت تان نمایش دهد را کاهش می دهد. شما نه تنها تجربه بهتری را برای بازدیدکننده ها فراهم می کنید بلکه سئوی وردپرس خود را نیز بهبود می بخشید.

1 Comment

Leave a Comment

مهاباد-خیابان جمهوری - جنب بانک اقتصاد نوین - طبقه فوقانی داروخانه دکتر خاتمی

۰۹۱۴-۹۴۴-۱۸۹۲

info@yasanweb.com

logo-samandehi
تمام حقوق این سایت برای گروه یاسان وب محفوظ است